Language

Dansk English

Indkøbskurv (0)

Besøg vores showroom

Kig forbi - og prøv løs
I vores showroom er du altid meget velkommen til at kigge forbi og prøve alle de smykker, du har lyst til. Er du interesseret kan du købe - men det er så absolut ikke et krav, og hos os er det mindst lige så vigtigt, at du prøver løs, og finder ud af lige præcis, hvad der klæder dig bedst. Vi tager os god tid til dig, guider dig ift. din ansigtsform, øjenfarve, arbejde mm. - så du kan finde frem til det helt rette smykke til dig og din personlighed. De rette smykker fremhæver vores smukkeste sider, derfor er det vigtigt at tage sig tid til at finde dem.

OBS: Ny adresse pr. 10. april 2014:
Blegdamsvej 104A, st.
2100 København Ø.

Åbningstider
Mandag-torsdag: kl 9-17
Fredag: 9-16

OBS: Midlertidige ændringer i åbningstiderne: Grundet flytning til nye lokaler har vi de kommende uger ændringer i vores normale åbningstider.
Uge 15+16 - Fra/med man d. 7. april - man d. 21. april: Lukket i showroom for alle besøgende.
Vi er stadig til at træffe over telefon og mail, dog kan der være længere svartid end normalt, ligesom webordre kan have længere behandlingstid end sædvanligt. Vi beklager den ulejlighed, det måtte volde vores kunder. 
Tirsdag d. 22. april er vi igen klar til at tage imod vores kunder i vores flotte, nye showroom på Østerbro. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Vi tager Dankort/Visa, samt Mastercard.

Er du interesseret i et specialfremstillet smykke, så kan du lave en aftale med Mai Manniche - så kigger I på det sammen. Send Mai en mail for booking af møde.

For yderligere info ring også endelig på: +45 35 830 830 / mail: info@jewlscph.com

 

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort MasterCard VISA JCB Maestro American Express Discover Echeck PayPal