Kundeservice | (+45) 35 830 830 | info@jewlscph.com
Gratis fragt | Hurtig levering | 14 dages returret

Language

Dansk English

Indkøbskurv (0)

Materialer & smykkepleje

Alle smykker fra JEWLSCP er lavet i ædle og ægte materialer - for god kvalitet er lig med lang holdbarhed. For at sikre dit smykke forbliver smukt, skal du sørge for at vedligeholde smykket korrekt. Smykker skal bruges og passes på – alle ved, hvordan man vasker sit tøj, men de færreste ved, hvordan de passer på deres smykker. Hvis du vil sørge for dine smykker forbliver smukke og funklende så behandl dem med omtanke og vedlighold dem jævnligt.

Læs nedenstående om materialer og kvalitet - og dit smykke vil funkle smukt i lang tid.

Materialer:

Vores sølvkollektion er lavet af 925 sterling sølv er 100% nikkelfri, og fås i fire varianter: Enten forgyldt med 24 karat guld, med rosa guld, eller belagt med sort ruthenium, samt helt ren sølv. Alle smykkerne i sølvkollektionen har en mat overflade, i nogle styles banket overflade. Det giver det smukkeste og mest elegante look.
Til enkelte produkter bruges 18 karat guld doublé, der er en meget kraft forgyldning af 100% nikkelfrit messing. Denne type materiale bruges pga. smidighed og bruges derfor primært i vores læderarmbånd, i form af den tråd der holder ædelstene fast på armbåndene.

Vores smykker i sort sølv, er fremstillet ved at overfladebehandle 925 sterling sølv med sort ruthenium, der er en relativ ny type af belægning, der holder markant længere end den tidligere så almindelige sorte oxidering. De sort ruthinerede smykker får også en særlig lak, der gør det endnu mere slidstærkt. Det look man opnår med sort ruthenium, er mere grå/sort end oxidering.

I vores diamantkollektion bruges 14 karat, 18 karat hvid- og rødguld, samt 925 sterling sølv - i et skønt miks med rosenskårne, full-cut diamanter og brilliantslebne diamanter og andre finere ædelstene. Diamantcertifikat udstedes ved køb af alle diamantsmykker.

Derudover bruges i både sølv- og diamantkollektionen læder og bomuld, der begge anses som naturligt bearbejdede materialer.

Alle vores ædelstene er af fineste kvalitet, og primært håndslebne i Indien med de smukkeste fine facetteringer. Vi bruger INGEN fabrikerede syntetiske stene (zirkonia etc.), men har bevidst valgt, at bruge fx. små hvide topaser frem for hvid zirkonia. Vi vil KUN forbindes med kvalitet - ikke med glas og maskinfremstillede varer - der i øvrigt heller ikke holder sig smukt som de ædle varer.

Jvf. den danske lovgivning, så skal alle smykker stemples med både holdigheds- og navnestempel. JEWLSCPH er hos ædelmetalkontrollen registreret med navnestemplet "JW". 

PAS på smykkerne
- tips til hvad du kan gøre selv og hvornår du skal aflevere smykkerne til os.

Se Mai's video om smykkepleje

1. Vedligeholdelse af dit smykke
Brug dine smykker - men med omtanke:

Tag dine smykker af, når du:

  • Sover
  • Dyrker sport
  • Bader derhjemme
  • Bader i havet
  • Er i konstant berøring med vand ved eks. rengøring og rengøringsmidler

 
Undgå kemikalier: tag dine smykker på som det sidste – efter parfume, cremer etc.
 
Pas på slag og stød: Smykker – specielt med ædelstene – kan være skrøbelige, så pas på slag og stød.
 
Opbevaring: Det bedste er at opbevare dine smykker i stofposer eller små plastposer hver for sig, så de ikke ridser op mod hinanden, eller udsættes for sollys eller luft og bliver misfarvet. Vil du helst have smykkerne fremme, så er det ok med et smykkestativ, men sørg for de hænger med mellemrum og ikke gnider sammen.


2. Rens SELV dine smykker

Sølv og guld smykker: Mange oplever at deres sølvsmykker får en snavset oxideret overflade – det er ikke fordi der er noget galt med kvaliteten, men simpelthen en proces der kan ske qua kroppens syre og sved – specielt noget medicin og varme fremmer dette. Nogle oxiderer smykker mere end andre. Derudover samler smykkerne også på snavs fra cremer etc. Men fortvivl ikke, for smykket kan fint renses og gøres smukt igen.

Rens selv - alt købes I supermarkeder:

2 husmor-tricks:
 

  • Sølvpapir og salt: Kom kogende vand I en skål med små sølvpapirkugler og lidt salt. Og kom sølvsmykket ned i et par minutter – det “pifter” kæden op. Må dog IKKE bruges hvis smykket har en ædelsten
  • Opvaskemiddel, tandbørste og pudseklud: Læg smykket I lunkent vand med opvaskemiddel 10 min og rens det så med en tandbørste og eller pudseklud. Okay med diamanter og ædelstene, men ikke perler.
 

Andet:

  • Pudseklud – almindelig universalklud. er det perler så puds dem gerne hver gang de er brugt, det er et blødt materiale og de er meget modtagelige for snavs.
  • Sølvrens + pudseklud
  • Særlige sølv- og ædelmetal servietter
 
Rens - købt hos guldsmeden:

Hos guldsmeden kan du købe alt til at rense dine smykker med - vær dog opmærksom på, at det er kemikalier, så læs de medfølgende brugsanvisninger.

Vi har også samlet et udvalg smykkepleje-produkter - se dem her
 

3. Kom til os (eller din lokale guldsmed):

Slitage af overfladebehandlinger:
- Hvidguldssmykker har en særlig overfladebehandling der slides af – og bør derfor overfladebehandles ca 1 gang årligt for at bevare det hvide look.
- Forgyldte smykker og oxiderede smykker bliver slidt af med tiden – og skal efter nogen tid forgyldes/oxideres igen. Forskelligt fra person til person, så vurder selv.

Få smykkerne til ”tjek” ca én gang årligt
- Ringe og andre smykker med sten, som du går meget med, bør du lade efterse i hvert fald en gang om året.
- Perlesmykker på kæde bør også efterses ca 1 gang om året, for at tjekke snoren ikke er mør og på vej til at knække

Ultralyd
Suppler ovenstående råd med en ultralydsrensning af smykkerne ca 1 gang årligt. Vi (og din lokale guldsmed) har vores egen ultralydsrenser, så bare kig forbi.

Genforgyldning + ændring af ringstørrelser
Alle smykker der er belagte - dvs forgyldte eller sort rutineret - vil med tidens slitage miste belægningen. Det kan vi dog hjælpe med - og gøre smykket som nyt. Mange oplever desuden at deres fingre ændrer sig vinter/sommer og derfor gerne vil have ændret ringstørrelser - det kan vi også.

Pris for genforgyldning/rutinering/forsølvning: 400 DKK - dog kan brede armbånd og andre smykker med store overflade være lidt dyrere.

Pris for ændring af ringstørrelse: 300 DKK.

Har du nogle yderligere spørgsmål til smykkepleje - så send os endelig en mail

Og så HUSK - smykker er til for at blive brugt.

OBS: Nye kæder og ørekroge
Ønsker du at købe en kæde uden vedhæng - og/eller løse ørekroge, så er det muligt. Herunder priserne, uanset om det er forgyldt, sort, rosaforgyldt el sølv - er du interesseret i køb, så send os en mail
 

44 cm: 499 DKK
54 cm: 549 DKK
67 cm: 599 DKK
79 cm: 649 DKK
Ørekroge: 200 DKK

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort MasterCardVISAJCB Maestro American Express Discover Echeck PayPal