Kundeservice | (+45) 35 830 830 | info@jewlscph.com
| Gratis fragt | Hurtig levering |

Language

Dansk English

Indkøbskurv (0)

Smykker, ædelstene

Tag en tur gennem JEWLSCPH’s fantastiske smykke univers med ædelstene, guld og sølv
 
Er du mest til øreringe, læderarmbånd, guldkæder, smykker med mening eller går du altid efter smykker med de flotteste, mest funklende ædelstene?
 
Næsten ligegyldigt hvad du foretrækker inden for smykker og ædelstene, er du næsten sikker på, at finde det du leder efter her hos JEWLSCPH!Ædelsten og smykker
 
Designeren bag JEWLSCPH, Mai Manniche, er en kvinde med en meget stærk sans for kvalitet – især når det kommer til designet af hendes smykker. Hele grundlaget for JEWLSCPH ligger i, at alle materialerne der bruges til halskæder, ringe, armbånd og øreringe er ægte ædelmetaller som guld og sølv, og at smykkerne kun indeholder ægte ædelstene.
 
Dette betyder også, at en tur igennem JEWLSCPHs mange modesmykker, hvad enten det er armbånd, halskæder, ringe eller øreringe, altid er en yderst farverig og funklende oplevelse.
 
En af JEWLSCPHs absolutte klassikere er læderarmbåndene med de facetterede ædelsten. Disse læderarmbånd findes med et hav af forskellige ædelstene, bl.a. røgtopas, citrin, ametyst, opal, blå calcedon, lemon topas mfl.. Er du ikke så meget til læderarmbånd så fortvivl ikke, JEWLSCPH har også en lang række guld armbånd, både med og uden ædelstene.
 
En anden klassiker hos JEWLSCPH er POWERkæden – et smykke med mening. POWERkæden er designet af sanger/sangskriver Aura Dione og JEWLSCPHs designer Mai Manniche. POWERkæden kombinerer på smukkeste vis et hjerte med peacetegnet og kvindetegnet. Tilsammen giver de POWERkæden et meget stærkt udtryk – der er virkelig tale om et smykke med mening!
Selve POWERtegnet fås desuden både som halskæde, øreringe, armbånd og nøglekæde. 
 
Tolerancekæden er endnu et af Mai Manniches smykker med mening – en kæde der på stærkeste vis signalerer til omverden, at der skal være plads til os alle, men at vi ikke finder os i kvindeundertrykkelse i religionens navn.
Tolerancekæden findes i flere udgaver, bl.a. den nye Tolerance 2.0, der er en nyfortolkning af det oprindelige design. Tolerancekæden  i 2.0 versionen, findes også med påsatte ædelstene, bl.a. røgtopas, hvid topas og pink turmalin.
 
Der findes selvfølgelig masser af andre smykker her hos JEWLSCPH. Derfor kan det også kun anbefales, at du tager turen rundt i JEWLSCPHs smykkeunivers – og lader dig selv opleve alle de smukke farver og materialer, der er brugt i et væld af kombinationer i både halskæder, ringe, armbånd og øreringe. Og så kan det jo være, at du finder lige det smykke, der allerbedst repræsenterer DIG!

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort MasterCardVISAJCB Maestro American Express Discover Echeck PayPal