Kundeservice | (+45) 35 830 830 | info@jewlscph.com
| Gratis fragt | Hurtig levering |

Language

Dansk English

Indkøbskurv (0)

Smykker online

En verden af smykker online

Udvalg af smykker online

Hos JEWLSCPH tilbyder vi et bredt udvalg af armbånd, øreringe, halskæder og ringe i forskellige ædelmetaller og med forskellige ædelstene. JEWLSCPHs fine og populære smykker kan købes online i vores webshop, samt i vores showroom.
 
Vi har en bred kollektion bestående af smykker i ren og forgyldt 925 sterling sølv, samt rosa forgyldt og sort 925 sterling sølv. Derudover producerer vi også en eksklusiv diamantkollektion. Nyd at du i vores webshop kan sidde stille og roligt og kigge på alle vores smukke smykker uden at blive forstyrret af en ekspedient, der prøver at prakke dig noget på, som du ikke synes om.


Køb smykkerne online, prøv hjemme

Hos os er det tilladt at prøve smykkerne uden at blive tvunget til at købe dem. JEWLSCPH tilbyder fine og eksklusive smykker i flere prisniveauer. Vi har blandt andet en lang række smykker i sølv og i 24 karat forgyldt sterling sølv til under 1.000 kroner.
 
Måske er du på udkig efter en romantisk gave, der funkler til kæresten? Kig sammen på de mange flotte øreringe, halskæder, ringe, armbånd og accessories eller overrask kæresten med et særligt udvalgt smykke. Falder smykket ikke i hendes smag, kan det naturligvis byttes - når du shopper hos JEWLSCPH online er der nemlig 14 dages fuld returret.


 
Hos JEWLSCPH kan du finde netop det smykke, der passer til DIN personlighed. I medierne er det ofte stærke kvinder, der bærer vores smykker. Se Power kvindernes valg af smykker og brug det som inspiration til, hvordan du selv kan kombinere de forskellige stile. 
 

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort MasterCardVISAJCB Maestro American Express Discover Echeck PayPal