Kundeservice | (+45) 35 830 830 | kundeservice@jewlscph.com
| Gratis fragt | Hurtig levering |

Language

Dansk English

Indkøbskurv (0)

Smykkestyling

Velkommen til min side om smykkestyling  - et ord de færreste kender, men som alle (især kvinder) burde kende. For har du nogensinde tænk på, hvor meget tid vi bruger på at prøve tøj, ja selv sko og tasker, og så hvor lidt tid vi i virkeligheden bruger på at prøve smykker og finde dem der passer allerbedst til os? Det er for mig at se en meget stor fejl, da smykker i endnu højere grad end tøj understreger dig og din personlighed. Fx fremhæver de helt rette øreringe din skønhed - mens de forkerte øreringe gør det modsatte. Derfor er det super vigtigt, at du prøver løs af smykkerne og ser hvad der klæder dig, din personlighed og dine behov. Især ift øreringene er det vigtigt at se på din ansigtsform, øjenfarve og hårfarve - og på den måde finde ud af hvad der klæder dig bedst.

Herunder nogle generelle retningslinier ift smykkestyling. Du er også altid velkommen til, at kontakt mig direkte - og enten sende dit spørgsmål på mailen, eller aftale en dag du kigger forbi vores butik, så vi kan kigge på smykkerne sammen og se hvad der klæder dig. Send mig en mail her

OBS: Du er også velkommen til at sende mig et foto med vedkommende, du skal forære et smykket. Så kommer jeg med nogle gode forslag til, hvileke smykker der passer perfekt til vedkommende.


1. De rette øreringe
Øreringene er det vigtigste smykke da de "rammer" ansigtet ind. Det er derfor vigtigt, at du både har din ansigtsform, halslængde og øjenfarve in mente når øreringene vælges. Herunder nogle guidelines samt forslag.

A. Ansigtsformer
Hjerteformet / Langt / Ovalt ansigt - brug både runde og dråbeformede øreringe


Firkantet / cirkelformet ansigt - brug dråbe- og klaseformede øreringe


B. Hals: Undgå at ligne en giraf eller en frø...
Kort hals: Pas på med for lange øreringe, og brug gerne små, korte øreringe/ørestikkers. Hvis lange, må de maksimalt gå lige til hagen.


Lang hals: Brug gerne store og lange øreringe, der går under hagen.C. Hår
Hvad er din hårfarve? Tænk over det og husk, at det smukt med kontrastfarver - fx lemon topas til mørkt hår, røgtopas til lyst hår - og grønt til rødt hår.

Men selve frisuren er også vigtig, for de samme øreringe kan bruges til både hverdag og fest, alt efter hvordan håret er sat. Løst hår til et par store øreringe gør dem mere hverdagsagtige - mens opsat hår gør øreringene mere synlige - og de samme øreringe mere festlige.


D. Øjenfarve
Tænk over farver der fremhæver din øjenfarve - både samme nuance som dine øjne, men også komplimentærfarver

Brune øjne: Brune ædelstene såsom røgtopas, samt komplimentærfarver i lilla nuancer
Blå øjne: Blå ædelstene såsom blå topas, samt komplimentærfarverne orange og ferskenfarvet nuancer
Grønne øjne: Grønne ædelstene såsom peridot og grøn onyx, samt komplimentærfarver i røde nuancer


2. Halskæden
Skal du til fest eller på arbejde, og hvilken type udskæring?
Til hverdag og til et råt look er det flot med mange kæder sammen – både i samme længder og i forskellige længder.

Til fest er det flot med én flot kæde – enten en stor kæde eller en kæde med et flot vedhæng.

Til en bådudskæring er det bedst med lange kæder – V-hals er flot med både lange og korte kæder.

3. Ringen

Spørgsmålet er, er du til det rå eller feminine...
Brug gerne mange ringe sammen – faktisk er det super flot med en ring på hver finger (undtagen på tommeltotten).
Er du ikke til mange ringe, men vil du gerne have et råt look, så kom ringen på langfingeren frem for på ringfingeren.


4. Armbåndet
Vi bruger ofte de samme armbånd igen og igen - og praktiske overvejelser samt håndleddets størrelse er derfor vigtigt.
Tænk praktisk, når du er på arbejde – og brug f.eks. et læderarmbånd, der ikke banker ned i bordet foran computeren og irriterer både dig selv og dine omgivelser.
Har du spinkle håndled,  er fine og enkle armbånd perfekte – mens mere markante armbånd er flottest til brede håndled.


5. Miks er godt
De dage er ovre, hvor vi KUN måtte bruge sølvsmykker med sølvsmykker, forgyldte med forgyldte etc. I dag står der miks miks miks på menuen, og der er ikke længere "regler" for hvordan smykkerne skal bruges sammen. Det er helt op til DIG og din personlighed. Miks fx. forgyldte smykker med rosa forgyldte smykker for et blødt boheme-look. Miks sorte sølvsmykker med forgyldte smykker, for at give de forgyldte smykker en rå kant - og miks sort sølv med sølvsmykker for et stilrent, råt look. En særlig trendy kombination er rosa forgyldte smykker mikset med sorte smykker.

Vær ikke bange for at mikse, selvom du aldrig har gjort det før. Det giver nye udtryk, og på den måde giver du også dit smykkeskrin fornyet liv.

MEN når alt det er sagt, så husk det vigtigste af ALT: PRØV PRØV PRØV smykkerne... For kun ved at prøve smykkerne finder du ud af, hvad der klæder dig og din personlighed bedst. Hos os må man prøve ALT det man vil - så kig forbi vores butik og prøv løs...

Funklende Hilsner


Smykkedesigner & Smykkeekspert
Mai Manniche

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort MasterCardVISAJCB Maestro American Express Discover Echeck PayPal