Skip to main content
    • [email protected]
    • +45 35 830 830
    • FRI FRAGT VED KØB OVER 200 KR
    • FULD RETURRET FREM TIL D. 1/7-18

Ædelmetaller

Hvert eneste JEWLSCPH smykke er håndlavet af de bedste materialer. I ædelstenskollektionen, samt URBAN kollektionen er alle smykker lavet af 925 sterling sølv og er overfladebehandlet med enten en enkel, mat finish, forgyldt med 24 karat guld, sort ruthineret eller rosa forgyldt. Alle overflader består af kraftige belægninger, for at forlænge holdbarheden. Både vores almindelige forgyldninger og rosa forgyldninger er med 3 mikroner - hvilket er én af de kraftigste belægninger der fås. Den sorte ruthinering er en meget kraftig sort belægning, som toppes med en særlig lak og dermed sikrer en væsentlig længere holdbarhed end ved almindelig oxidering. Den rosa forgyldning fås ved at forgylde med almindelig guld blandet med kobber, der giver den rosa nuance. Alle metaller er 100% nikkelfri.

Disse overfladebehandlinger og forgyldninger vil falme med tiden på grund af kontakt med tøj, sved, parfumer, cremer, luft og hårde overflader. Daglig eller hyppig brug af smykker med forgyldninger vil forskynde denne proces, særligt ved ringe og armbånd, der har jævnlig kontakt med overflader. Følg vores råd om smykkepleje længere nede på siden for at sikre, at dine smykke holder sig smukke i lang tid.

I diamantkollektionen bruger vi primært 14, 18 og 24 karat guld, samt i enkelte tilfælde 925 sterling sølv, der er forgyldt med 24 karat guld eller er sort oxideret.

Vores smykker lever op til de høje danske kvalitetskrav, og er stemplet med lødighedsstemplet 925 for sterlingsølv + JW som er JEWLSCPHs navnestempel.

newsletter-background

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få 10% RABAT

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev modtager du 10 % rabat på din næste ordre, samt løbende info om nyheder, events og meget mere.

TAK FOR DIN TILMELDING.

 

Brug din rabatkode: nyhedsbrev

… og husk at fortælle dine venner om JEWLSCPH.com

 

 

 

* Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Koden er gældende i én måned og kan ikke anvendes sammen med andre gavekoder eller rabatkoder. Med din tilmelding, accepterer du samtidig at modtage eksklusive tilbud, invitationer til events og tips om smykkestyling på e- mail. Du kan til enhver tid frameld dig igen.