Skip to main content
    • INFO@JEWLSCPH.COM
    • +45 35 830 830
    • FRI FRAGT VED KØB OVER 200 KR
    • ORDRER FRA D. 1/11-18, KAN BYTTES ELLER RETURNERES T.O.M. D. 8/1-19

En kvindes valg af smykker er meget forskellig; nogle foretrækker dem helt enkle med en lille ædelsten, mens andre vil have store funklende ædelsten, eller måske armbånd med et mere råt udtryk.. Nogen vil have sølv andre guld og så videre. Et er sikkert, alle kvinder er forskellige, og dog er vi fælles om vores store passion for halskæder og smykker generelt – især her hos JEWLSCPH.
 
En kvindes valg af en halskæde kan til enhver tid understrege ens personlighed – nøjagtig som det er med alle andre typer smykker. Omend du står i hverdagen og mangler lige den eller de perfekte halskæder til at pifte det op med, eller du står og skal til et arrangement, hvor du har brug for noget unikt og smukt som matcher din aftenkjole eller cocktail dress, så har JEWLSCPH et stort udvalg af smukke halskæder.
 
I tilfælde af du har et specifikt ønske om et helt specielt smykke design, som du har drømt om, så er det også muligt at få lavet det, hvis blot du henvender til Mai Manniche. De fleste af vores halskæder findes i forskellige ædle materialer, herunder 925 sterling sølv, 24 karat forgyldt 925 sterling sølv, sort 925 sterling sølv og 24 karat rosa forgyldt 925 sterling sølv, og kan kombineres med forskellige smukke, farverige ædelstene såsom rosenkvarts, lemon topas, sort onyxcalcedon og mange mange flere.
 
En halskæde fra JEWLSCPH fås i forskellige ædle materialer og med forskellige ædelstene, samt ofte i forskellige længder. Vores korte halskæder måler 44 cm og vores lange halskæder måler 79 cm. Et godt stylingtip er at mixe lange halskæder med korte halskæder.

Besøg vores webshop her -og se det store udvalg i halskæder

newsletter-background

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få 10% RABAT

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev modtager du 10 % rabat på din næste ordre, samt løbende info om nyheder, events og meget mere.

TAK FOR DIN TILMELDING.

 

Brug din rabatkode: nyhedsbrev

… og husk at fortælle dine venner om JEWLSCPH.com

 

 

 

* Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Koden er gældende i én måned og kan ikke anvendes sammen med andre gavekoder eller rabatkoder. Med din tilmelding, accepterer du samtidig at modtage eksklusive tilbud, invitationer til events og tips om smykkestyling på e- mail. Du kan til enhver tid frameld dig igen.