Skip to main content
    • [email protected]
    • +45 35 830 830
    • FRI FRAGT VED KØB OVER 200 KR
    • FULD RETURRET FREM TIL D. 1/7-18

 

Siden 2009 har Mai Manniche, JEWLSCPH været en del af Hjerteforeningens kampagne "Elsk Hjertet" - der har til formål at sætte fokus på kvinder og hjerte-kar-sygdomme, samt øge forskning i selvsamme. Det er vigtigt med dette øgede fokus på kvinder og hjerte-kar sygdomme, fordi vi kvinder skal passe bedre på vores hjerter og ændre de skræmmende statistikker, der viser, at den hyppigste dødsårsag blandt danske kvinder er hjerte-kar sygdomme. Forskning, kost og motion er en afgørende faktor i at få denne statistik ændret....

I 2009 designede Mai smykkeserien "Kvindehjertet" - der består af en hjerteformet halskæde samt øreringe i flat facetteret røgtopas omkranset af en fin 24 karat forgyldt sterling sølvkant.

Efterfølgende har Mai i forbindelse med "Elsk Hjertet" - kampagnen også designet "Powerhjertet" og smykkeserien "Elsk Smykket".

newsletter-background

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få 10% RABAT

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev modtager du 10 % rabat på din næste ordre, samt løbende info om nyheder, events og meget mere.

TAK FOR DIN TILMELDING.

 

Brug din rabatkode: nyhedsbrev

… og husk at fortælle dine venner om JEWLSCPH.com

 

 

 

* Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Koden er gældende i én måned og kan ikke anvendes sammen med andre gavekoder eller rabatkoder. Med din tilmelding, accepterer du samtidig at modtage eksklusive tilbud, invitationer til events og tips om smykkestyling på e- mail. Du kan til enhver tid frameld dig igen.