Skip to main content
    • INFO@JEWLSCPH.COM
    • +45 35 830 830
    • FRI FRAGT VED KØB OVER 200 KR
    • 30 DAGES FULD RETURRET

Det vigtigste smykke er øreringene - de rammer ansigtet ind og er som regel det første smykke, vi får øje på. Fire faktorer kan du se på her: ansigtsform, øjenfarve, hårfarve og halslængde.

1. Ansigtsformer

Hjerteformet / Langt / Ovalt ansigt 

Alle tre typer af ansigtsformer er kendetegnet ved en "spids" hage, tænk på ansigter såsom Victoria Beckham og Reese Witherspoon. Til den type af ansigter er det flot med noget rundt eller langt og bredt. Du kan dog også sagtens bruge dråbeformet - det er altid klædeligt.

 

 

 

 

 

 

 

Firkantet / cirkelformet ansigt 

Disse to ansigtstyper er de mest almindelige og kendetegnet ved, at pande og kæbe er stort set lige brede - dvs du kan "tegne" en lodret streg fra panden og til kæben. Tænk på ansigter ala Cameron Diaz og Demi Moore. Bær primært dråbe- og klaseformede øreringe, eller lange enkle øreringe - det "slanker" ansigtet og fremhæver kindben. Hvis runde øreringe - så må de max være 10 mm brede, ellers bliver dit ansigt for bredt. 

 

 
 

 

 
 
 

 

newsletter-background

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få 10% RABAT

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev modtager du 10 % rabat på din næste ordre, samt løbende info om nyheder, events og meget mere.

TAK FOR DIN TILMELDING.

 

Brug din rabatkode: nyhedsbrev

… og husk at fortælle dine venner om JEWLSCPH.com

 

 

 

* Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Koden er gældende i én måned og kan ikke anvendes sammen med andre gavekoder eller rabatkoder. Med din tilmelding, accepterer du samtidig at modtage eksklusive tilbud, invitationer til events og tips om smykkestyling på e- mail. Du kan til enhver tid frameld dig igen.