Skip to main content
    • INFO@JEWLSCPH.COM
    • +45 35 830 830
    • FRI FRAGT VED KØB OVER 200 KR
    • ORDRER FRA D. 1/11-18, KAN BYTTES ELLER RETURNERES T.O.M. D. 8/1-19

Hudfarve

Din hudfarve har betydning for hvilke øreringe der er smukkest til dig - husk at farven ændrer sig med alder og årstid.

Nordisk - lys hud med pink/gyldent skær:
De rosa forgyldte smykker giver dig et smukt gyldent look. Hvis du er glad for forgyldte smykker, så vær obs på at de helst skal være med en ædelsten, så det er denne der dominerer, frem for guldet.

Nordisk - lys hud med blåt/køligt skær:
Bær smykker i sort sølv eller sølv for at understrege dine kølige nuancer. Pas dog på med for store sølvøreringe og hold fokus på at der også skal være en ædelsten kombineret med sølvet.

Sydlandsk - mørk hud med mørkt hår:
Bær smykker i forgyldt/guld nuancer, dvs de gyldne toner. Hvis ædelsten så er det flot emd brune nuancer. Pas på med sølv, det kan se "billigt" hud til din hudtone.

 

 

 

OBS: uanset hvilken hudtone du har, så er det rigtig flot at bære smykker i forgyldt/guld om sommeren. Men det hænger sammen med, at du om sommeren har mere farve og brunt i huden. Det er flot til guld. Så på med de store guldøreringe - om sommeren.

newsletter-background

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få 10% RABAT

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev modtager du 10 % rabat på din næste ordre, samt løbende info om nyheder, events og meget mere.

TAK FOR DIN TILMELDING.

 

Brug din rabatkode: nyhedsbrev

… og husk at fortælle dine venner om JEWLSCPH.com

 

 

 

* Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Koden er gældende i én måned og kan ikke anvendes sammen med andre gavekoder eller rabatkoder. Med din tilmelding, accepterer du samtidig at modtage eksklusive tilbud, invitationer til events og tips om smykkestyling på e- mail. Du kan til enhver tid frameld dig igen.